Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem jó a net. A wifore kapcsol...

Nem jó a net. A wifore kapcsolódik de felkiálltó jellel! Miért?

Figyelt kérdés
Vettem egy új tp link routert amit a papírja alapján be is állítottam az oldalon.Rá is kapcsolódik a telefon és a gép is de felkiáltójellel szóval még se megy.Próbáltam már mindent állítani rajta de semmi mindent újra is indítottam :( Annyira meg nem ertek az ilyenekhez.

2018. márc. 12. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Azert van, mert a routerhez kapcsolodnak, viszont a router nem kapcsolodik az internetre. Azt a reszt nezd meg a routenal, ahol a felhasznalo nev/jelszo beallitas van. Lehet, hogy elirtad ezert nem kapcsolodik a netre.
2018. márc. 12. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában a router talpán van a jelszó.
2018. márc. 12. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Beírod a felhasználói név és jelszót, aztán a Hálózati kapcsolatoknál a Windows kéri, melyik (Nyilvános vagy Otthoni) legyen beállítva? Itt válaszd az Otthonit, a tűzfalat is be kell állítani, hogy átengedje.
2018. márc. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!