Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Akinek facebookon ezer ismerős...

Akinek facebookon ezer ismerőse van kêrdeznék?

Figyelt kérdés
150 ismerősöm van.most két babával vagyok gyesen otthon,most semmilyen közössegbe nem járok.sulikat rég kijártam.akkor csak iwiw volt.szinte összes ismerösömnek 1-2 ezer ismeröse van pedig legtöbben falusiak ök se járnak sehova.kb 30-50 like- ot kapnak én meg 5- öt.de ugy érzem ha bejelölnek ezer embert se like- olna senki.tudom szanalmas probléma,de a mai vilagban ez akkor is ciki.attól kérdeznék aki többezer ismerőssel rendelkezik honnan vannak,kiket lehet bejelölni.ha lesz munkam munkatarsaim az is cssk pár embert jelent szóval nem értem honnan ismernek olyan sokat ?
2018. márc. 9. 16:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Szomszéd, boltos, munkatárs, nagyvárosban sokkal több az ismerős, mint falun. Nem mintha lényeges lenne...
2018. márc. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!