Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassú számítógép okozhat...

Lassú számítógép okozhat lassú internetet?

Figyelt kérdés
Lassan 8 éves a gépem, így már nem csoda, hogy elkezdett belassulni. Már egy böngészőt is 5 perc mire megnyit. Viszont azt vettem észre, hogy hiába van az 5-ből 3-as jelerősségem, nagyon lassan fut a net, ráadásul a film nézés is majdnem lehetetlen. Néha jól betölt de leginkább akad. Egy 20 perces sorozatot jó esetben 3/4 óra alatt nézek meg. :D Egyszerűen nem tölt a film. Van összefüggés?

2018. márc. 5. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Alain Delon, mit használsz böngészésre linux alatt?

Ugy értem, nyilván lynx-el is lehet böngészni, csak az sajtreszelő. :)

Ugy hogy én azt gondolom, hogy jelen pillanatban, a 2gb ram kevés az átlagos, elterjedt felhasználáshoz desktop operációs rendszer alatt.

2018. márc. 5. 12:43
 12/16 Alain Delon ***** válasza:
Bocs: 1,7GB.
2018. márc. 5. 12:44
 13/16 Alain Delon ***** válasza:
11: PaleMoon vagy Firefox vagy SeMonkey. Nem csak a két véglet van, hogy Chrome vagy karakteres. Tájékozódj a világban!
2018. márc. 5. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
A linuxos firefox nem olyan memoriazabáló, mint a windowsos? Csak mert windows alatt többet evett, mint a crome. A másik kettöt ki fogom probálni.
2018. márc. 5. 12:51
 15/16 Alain Delon ***** válasza:
14: Most a PaleMoon mellett direkt elindítottam a bővítményekkel televágott Firefoxot (a PaleMoonban is van jó pár bővítmény) és abban egy tetszőleges online filmet. Csak pici akadozást vettem észre teljes képernyőn. De ismétlem, a varázslatos 2GB alatti 1,7GB RAM van a gépben.
2018. márc. 5. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha Win7ed van akkor mindenképp 32bitest használj,ha úgy is lassú bővítsed a memóriát.
2018. márc. 16. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!