Miért nem enged játszani a Honfoglaló?
Figyelt kérdés
Akár a villám, akár a hosszúhajdjáratra klikkelek, az ugrik fel, hogy "Fegyvertár feltöltése, 20000 tallér..."
Eddig engedett játszani. Előbbi körben mondjuk kikaptam. Talán akkor nem lehet játszani, csak ha fizetek????
Hogy van ez?
Sajna erről szabályzatot sem találtam... :(
Légyszi segítsetek!
2018. márc. 5. 06:52
1/4 anonim 

válasza:

A fegyvertár idővel újratöltődik, 75 perc, mire összejön egy új játékra való. De mire ezt elolvasod, te is rájössz majd! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig sosem volt ilyen. Igaz eddig csak keveset játszottem egymás utánba. Azért most se vészesen sokat.
De mennyit lehet egymás után játszani???
2018. márc. 5. 08:09
3/4 anonim 

válasza:

15 fegyver kell egy játékhoz, 75 fegyverről indul mindenki, ami szintenként 1-el nő, és 5 percenként termelődik egy fegyver (vagy 15, ezt sosem tudom)
4/4 anonim 

válasza:

5 percenként termelődik 1 cucc, és 15 kell 1 meccshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!