Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ask. Fm elvét nem értem-kér...

Az ask. Fm elvét nem értem-kérdezni lehet tőlem-na de ki akarna kérdezni tőle? Ezt nem értem!

Figyelt kérdés

Van ez az ask.fm oldal. Egyszerű regizek fenn vagyok és aki rámkeres az kérdést tehet fel nekem akár anonim módon és én ott nyilvánosan felelhetek rá.

értem.

Amit nem értek: ki a lótök akarna tőlem bármit is kérdezni ráadásul épp itt?

fenn vagyok oké na és ki lesz az a barom aki tőlem épp tőlem és épp itt és így bármit is kérdez?

Ezt nem értem!!

2018. márc. 4. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Senki sem érti, aki épelméjű és elmúlt már 16 éves. A legértelmetlenebb oldal az egész neten.
2018. márc. 4. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez az oldal a netcelebség egyik táptalaja. Hülyét csinálsz magadból a neten, összekapcsolod más közösségi oldalakkal így be tudod irányítani az embereket hogy kérdezhessenek. Előbb az ismerőseid akik felhúzzák egymás profilját kommentekkel és like-okkal hogy jó számokat mutasson a profilod, majd ahogy elterjed a neved már jönnek az idegenek is.

Ez az oldal is tipikusan azoknak való akik a neten akarnak érvényesülni és figyelmet kapni, pótolni azt amit a való életben nem kaptak meg.

2018. márc. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!