Facebook chat: Hogy kerülhet ennyire előtérbe valaki (ki és bekapcsolt állapotban is), akivel egyetlen egyszer beszéltem még régebben? Másnál is van ilyen tapasztalat?
Valaki, akivel simerősök lettünk régebben, akkor kedvelt pár dolgomat és egyszer (!) üzenet váltottunk. Ennyi az össz üzenetváltásunk.
Azóta folyton ott van nálam felül-vagy max középtájon a chat listában, ( tehát szem előtt) kb mindig...
Sőt:ha kikapcsoloma a chat-et, ott eddig csak tényleg a kb releváns emberek voltak, akikkel azért beszélek is( nyilván ezeket teszi be ide a fb), főleg régi ismerősök, és 1-2 még akikkel azért néha váltunk üzenetet.
Azért érdekes, mert annyira gyakran nem nézem a profilját sem az illetőnek(csak néha mentem rá ), hogy szó szerint mindig lássam, ha kikapcsolom a chatet, ha be... Van más is, akinek tényleg gyakrabban nézem a profilját, és nem beszélünk, és őt sem teszi be akkor a listába, ha kikapcsolom a chatet) Ez nkem furi.
Ő mindig itt van. Jól érzem, hogy akkor a másik is "foglalkozik" velem, azért jeleníti meg őt állandóan nálam? Hiszen mást akit gyakrabban nézek sem tesz így előtérbe ki, ezért fura..
Nálatok van ilyen jelenség?
Ja és nem mostani sztori, mert azt már megfigyeltem, hogy az algoritmus figyelembe veszi az új simerősöket is és bekerülnek, ha nem is állandósulnak, kikopnak akikkel nem bezsélek.
Ez már több hónapos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!