Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wowosok! Eredetiznék. Segítség...

Wowosok! Eredetiznék. Segítség kéne?!

Figyelt kérdés
Szóval ha megveszem az 1 havi game-t, 15 euroba, akkor kihozzák nekem postán a dvd-t, vagy vásárlás után, elég csak a telepített wow nál bejelentkezni? csak mert nagyon lassan installálja. ebből gondoltam hogy dvd n keresztül kell játszanom majd, amit kihoznak postán. Bocsi, de nagyon hülye vagyok ezekhez. A ti segítségeteket kérném, most eredetiznék először.
2018. febr. 28. 16:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ, digitális vagy dobozos változatot veszel. De teljes telepítő DVD már az utóbbiban sincs, csak egyetlen lemez egy pár megás telepítővel, így kb. fölösleges is, hacsak nem akarod a polcodon kiállítani.

Egyszóval le kell szépen tölteni a játékot. De nem kell megvárnod, mire letölti az egészet. Ha a PLAY gomb aktív, már tolhatod is.

2018. febr. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!