Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezeket te tudod a facebookról?

Ezeket te tudod a facebookról?

Figyelt kérdés
akiknek ezer vagy többezer ismerőse van őket kerdezném honnan szerzi?nekem 160 ismerosom van es sokat csak látásbol ismerek. masik kerdes ki van urba hogy követők.hogy nézhetem meg hányan követnek engem és másokat hányan? es mit jelent pontosan hogy követők? nem az összes ismerősom látja a posztjaimat? harmadik kerdes ha videok alatt látom pl.ezer megtekintés .azt is beleszamolja aki simán átlapoz? mert nem minden videot kell elinditani,ahogy atlapozok rajta magátol elindul.vagy csak azt szamolja aki végignézi? tehát mit jelent a " megtekintés"? és aki tudja ,az anyukáknak szóló otthoni internetes munkakat hirdetnek vagy reklámoznak,es hozzaszolasban kell irni mindig a reszletekért.tudja valaki milyen munkák ezek? hálás lennék mind a 4 kérdés válaszáért köszönöm
2018. febr. 28. 02:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1172 ismerősöm van. Sose igazoltam vissza senkit akit nem ismerek legalább látásból. Budapesten élek és 25 éves vagyok. 14éves korom körül kezdtem el társasági életet élni. Nagyon sok embert megismertem kocsmákban, bulikban, fesztiválokon, más városokban, sok munkaváltás közben, iskolákból.

Hány ember követ azt megtudod nézni a profilodon. Másokét szerintem nem látod. Követő az az aki nem ismerősöd, de mégis látni akarja amiket te megosztasz, ha nem arra van állítva a facebookon hogy csak ismerős láthassa.

Videó ha elindul egy másodpercre is már megtekintésnek számít. Átpörgeted automatikus indulás nélkül akkor nem.

Munkáról fogalmam sincs, sosem bíztam ilyen munkákban.

2018. febr. 28. 04:17
 2/2 pinkpancser ***** válasza:
Az egyik ismerősöm rákérdezett sok ilyen melóra, de egyiket se vállalta. 99%-ban pénzt kellett volna küldeni a részletekért, piramisjátékba belépni/beszervezni vagy bevállalós dögös anyukáknak szólt akinek van kamerája...
2018. febr. 28. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!