Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a messenger azt írja, hogy...

Ha a messenger azt írja, hogy "legutóbb elérhető 1 napja", az mit jelent?

Figyelt kérdés

Komolyan több, mint 1 napja (már talán 36órája) nem nézett fel sem Facebookra, sem Messengerre?

A legjobb barátomnak 1 hónapja adta be a felesége a válókeresetet. 5 napja pedig meghalt az édesanyja. Elég depressziós volt az utóbbi napokban. Az utolsó beszélgetésünkkor mondta, hogy ne haragudjak, de nincs beszélgetős kedvébe. Mondtam neki, hogy, ha bármikor kellek, tudja hol talál. Sosem telt el pár óránál több úgy, hogy ne beszéltünk volna.

Aggódok, hogy hülyeséget csinál :(

Vagy ilyenkor az is lehet, hogy csak kikapcsolta a chatet? Vagy biztos nem volt fent azóta?

2018. febr. 26. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért olyan elképzelhetetlen? Én van, hogy napokig nem nézek fel fb-ra, és a messengert sem használom.

Viszont ha a legjobb barátod, akkor nyilván tudod a telefonszámát és felhívhatod, nem kell arra várni, hogy a messengeren elérhető legyen.

2018. febr. 26. 11:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert ő sosem csinál ilyet. És igen, tudom a számát, csak ha egyedül akar lenni, akkor nem zavarnám.
2018. febr. 26. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem zavarás, ha felhívod. Megkérdezed, hogy van, nem kell órákig beszélni. Biztosan jól fog esni neki.
2018. febr. 26. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!