Mit erdemea Ebay rol rendelni?

Vannak, de a utóbbi években annyira felpörgött az online vásárlás (főleg Kínából), hogy ma már egy értelmes ember magának megrendeli és nem fogja hagyni magát kihasználni azzal hogy te megveszed 200 forintért és eladod 2 ezerért neki. Akkor már ő is megveszi magának a netről 200-ért, hiszen bárki tud rendelni.
A kérdésed másik problémája pedig az, hogy amit csinálni akarsz az üzletszerű tevékenység, ami után adóznod kell és csak legálisan csinálhatod (magánvállalkozásként például, annak minden velejárójával). Ha nem ezt teszed és megcsesz érte a NAV, akkor a büntetés nagyobb lesz mint a bevételed, és hamar elmegy a kedved a rendelgetéstől.
Én naponta rendelek onnan.
A szállítás nekem mindig volt vagy 20 nap.
Ezeket rendeltem eddig (magamnak): iPhone töltő (3 méteres), Huawei töltő (3 méteres), selfie bot, kalap, cipő, útlevél tok, meg bilincset (ne kérdezd meg, mire kell ;) ;)
egyelőre ennyi jutott eszembe. Ezeket mind elég olcsón szereztem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!