Youtuben pénzkeresésben segítség? Alul a kerdes
Hallottam minden tudnivalorol amit mas youtubeosok is elmondanak, hogy mennyit kereshetunk itt, kulfoldon, es hogyan kell beallitani..+ mennyi megtekintesre kell hajtani.
A kerdesek az alábbiak :)
Ha vlogolok es alatta valami zenét vágok be vagy a video elején az introm (a bevezető) alatt valami zene megy, akkor nem kaphatok arra bevételt?
És ha épp kóstolós vlog megy amiben pl a legujabb kfc vagy pepsi terméket "tesztelem" (eszem vagy iszom).."dícsérem";, akkor az termékmegjelenítés? Abbol nincs baj? Mert ha ugy vesszük, promózom, de ez nem gond ugye?
Csak ezek azok, amik problemas tema, de ezen kivul vágok mindent. Koszi a valaszokat elore is :)
Komolyam mondom elképesztő, hogy a mai fiataloknak az az életcélja, hogy szendvics meg üdítőkóstolás videókból éljenek meg... :D :D :D
Hihetetlen, hogy valakinek ennyire ne legyen realitásérzéke...
Csak elmondom, hogy tőzsdézek. 10 éves képzés áll mögöttem 28 évesen.
..És valószínüleg 6-szor annyit keresek, mint ti ketten együtt..mind ezt havi 1 befektetéssel. Ti keményen dolgoztok biztos, de én meg ésszel :)
A youtube az a hónap többi napjára való időkitöltés lenne. Sokat utazok és sok új ételt, italt kóstolok. Amit ti soha :)
Ész nélkül mit okoskodtok :D
Az elsonek meg köszi a választ
Majd linkeld be a videókat, ha belevágtál. :)
Kíváncsi vagyok.
#4: Nincs olyan 28 éves diplomás ember, aki smiley-kat rak a mondatai végére. Az ilyesmiből 16 éves korára kinő az ember. Öt szót nem tudsz leírni helyesírási hiba nélkül, de arról akarsz meggyőzni, hogy befektetési szakember vagy? Elképzelem, ahogy a hedge fund reportokat fogalmazod az ügyfeleknek...
"És valószínüleg 6-szor annyit keresek, mint ti ketten együtt"
Ez az én jövedelmemet meghatszorozva kb. 2,8 millió forint havonta, plusz a #2-es válaszoló fizetésének a hatszorosa... Az nem semmi! Ha ilyen sokat keresel, akkor hadd kérdezzem meg, miért szorulsz rá arra a nyomorúságos alamizsnára, amit a Youtube fizetne neked a megtekintések után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!