Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 7 pc. Digis hálózathoz...

Windows 7 pc. Digis hálózathoz szeretnék közvetlenül-automatikusan csatlakozni. Több mások által javasolt módszerrel próbálkoztam, de a leirásokat követve mindig volt egy pont ami nem szerepelt az én gépemen, mit rondhattam el?

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted, ha még azt sem írod le, hogy mi az a lépés, ami nincs meg a leírásban, akkor hogy lehet válaszolni a kérdésedre?

Senki nem jós, meg gondolatolvasó!

Egyébként nem bonyolult egy betárcsázós PPOE kapcsolatot létrehozni.

2018. febr. 18. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hol akadtál el? Kb. 1 perc belőni egy PPPOE kapcsolatot. Amúgy miért közvetlen csatlakozol? Miért nem használsz routert?
2018. febr. 18. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,csak hosszan és bonyolultan tudnám itt a gyakori kérdésekben leirni,hogy mi a probléma.
2018. febr. 18. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt még elmondanám,hogy nem vagyok számitógép szakember ,de amkor követem,hogy katt ide-katt oda nyissa meg ezt,nyissa meg azt és egyszer csak nincs nincs olyan kifejezés amit kér,akkor ott a vége !Még egyszer köszi a szaksegitséget.
2018. febr. 18. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képernyő képeket valamelyik képmegosztóra
2018. febr. 21. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de bocsi nem értem,hogy mire gondoltál,megkérhetnélek,hogy egy kicsit bővebben kifejtenéd,ha volna egy kis időd,megköszönném.Mint irtam,nagyon kezdő vagyok pc.szinten,nekem a legtöbb szakkifejezés kinai ! Még egyszer köszönöm.Üdv.
2018. febr. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!