Hogyan tudhatom meg annak az msn címét, akivel beszélek? Valami progi vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
azonkívül, h kérdezzem meg tőle...2010. jún. 7. 20:11
2/5 A kérdező kommentje:
ja bocs elírtam:D
IP cím akart lenni:D xD
2010. jún. 7. 20:20
3/5 anonim válasza:
nem értem a kérdést...de biztos bennem van a hiba
4/5 Dorian Gray válasza:
hm vannak hálózat/forgalom figyelő progik, és azokkal beszélsz vele és elvileg látszik, bár mondjuk elég sok címmel kommunikálhat egyszerre az oprendszer és fene tudja éppen ugye melyik az msn meg kell nézni melyik portot használja stb...bár pl az is egy megoldás lehet hogy küldesz neki valamit és nézed hogy hol kiugró a forgalom a többihez képest bár ez elég sufni módszer, de egyszer mintha csináltam volna én is, illetve csak kérdeztem haveromat hogy te..nem ez az ip-d? ő meg hüledezett hogy honnan tudom de nem mondtam meg neki:D
5/5 A kérdező kommentje:
igen igen Kerióm van de annyi cím van ott h képtelenség kibogozni...köszi a válaszokat;)
2010. jún. 9. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!