Hogyan lehet visszaállítani a Google Chrome kezdőlapon azt, hogy a gyakran látogatott oldalak kis ablakban megjelenjenek?
Pár napja, minden előzmény nélkül egyszerűen eltűntek ezek a kis ablakok és sehogy sem tudom visszaállítani őket.
Ha valaki tud segítsen már, mert nagyon hasznos
számomra ez az alkalmazás és jó lenne újra használni.
Nincs fent CCleaner, vagy ilyesmi? Azok szokták törölni a cache-t, előzményt, stb. Én ezt a funkcióját inkább hátránynak tartom, mint előnynek.
Valami biztosan törli ezeket, magától nem tűnik el.
beállításokban kezdőlapnak új lap?
törölni a sütiket?
csak tipp
ESET NOD32 van a gépemen. Már elég régóta le volt járva a license, de eddig nem történt semmi furcsa. Egyik nap pedig megnyitom a Chrome-ot és már nem jelennek meg azok a kis ablakok. Én nem állítottam át semmit. Azt olvastam, hogy ezt egy vírus is okozhatja.
Átvizsgáltam a gépet, egy kártevő volt fent, amit eltávolított a NOD32, de ugyanaz a probléma.
Köszi a segítséget, de azzal nem lettem beljebb, hogy "magától nem törlődik", meg hogy neked hátrány ez az alkalmazás. Hát nekem meg hasznos.
Az utolsó válaszadónak: nem arra gondoltam, de kipróbáltam, amit javasoltál és elég jónak tűnik.
Na ez nagyon jó segítség volt. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!