Ebayen licitált terméket nem fizetem ki de vagy 100+ lezárt sikeres ügylet van mögöttem-lesz valami következmény? Negatív és?
Ebayen kismillió alkalommal vettem ezt azt kis értékű pár dolláros szarokat.
Ezen ügyleteket mind sikeresen zártam hiszen egyik se licit volt hanem Buy now vásárlás.
Most először licitáltam és nyertem egy komoly értékű dolgot (Thinkpad laptop forintban kb 400.000 ft lenne). Fizetni kéne.
Nem fogok.
Mi lesz a következmény?
Negatív 1 db?
Mert az a 100+ sikeres ügylet mellett nem oszt nem szoroz.
Más következmény?
Mivel megkülönböztető jelzést kap a profilod arról hogy nem fizettél (és nincs köze a sikeres ügyletek statisztikájához), valószínűleg nagyban befolyásolni fogja a jövőbeli vásárlóknál a reputációdat az oldalon (nem leszel megbízható a többi felhasználó szemében, de nem a "negatív értékelés"-hez hasonló szinten, hanem komolyabban.
Így nem számít hogy van 100+ sikeres értékelésed, mert nem azt fogják nézni.
"g nagyban befolyásolni fogja a jövőbeli vásárlóknál a reputációdat a"
????? LOL Milyen vásárlóknál????
Én nem adok el semmit csak veszek nekem nincsenek vásárlóim tőlem nem lehet semmit se venni.
Elírtam, vásárlást akartam mondani. Minden más pedig le van írva a szabályban.
Te pedig hatszáz kérdőjel és nagy LOL-ozások helyett kevésbé paraszt módon is visszakérdezhetnél ha nem érthető valami.
"Elírtam, vásárlást akartam mondani. M"
Hát nagyon nem vágom hogy egy "buy now" eladónál mit tehet velem az eladó.... most vagy fogadja a vásárlásom vagy nem,
ha meg fogadja akkor ezzel téma zárva.
Akkor fogadta és csók.
Fizetek azonnal mást nem is tehetek és téma zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!