Mezy1000 kérdése:
Tudtok egy meghajto drivert ajánlani egy géphez? Egy öreg XP géphez kéne. Nem tudom feltelepíteni pl. Operát Skypet, Firefoxt. Ha van valakinek erre valami megoldása akkor írjon.
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 17:12
1/3 P.O.C. válasza:
Öreg gépre, kis fogyasztású Linux passzol inkább.
Az XP -nek már 4. éve lejárt a támogatása. Ezen nem segít semmilyen "meghajto driver", ezek a programok többé már nem támogatják az XP -t.
2/3 Szirty válasza:
P.O.C. miért nem a kérdésre válaszolsz?
XP-n is fut a firefox, és az opera is. A támogatás megszűnése nem halálos ítélet, csak az orrvérzésig frissítők nem kapnak tőle levegőt.
3/3 P.O.C. válasza:
#2: Lehet valami őskövület offline telepítős változat igen, de az újak már nem:
Talán még az Opera kitart egy kicsit mellette, de szerintem az sem sokáig. Szóval aki gondolja kínlódjon csak tovább az XP -jével, addig míg egy új szoftver fog rajta elindulni, mint ahogy most Windows 95/98 alatt.
A kérdésre meg válaszoltam. A probléma meg oldható meg driver frissítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!