Miért lesznek hangosabbak az interneten a videók, és hogyan lehet orvosolni ezt?
Windows 10-et használok, és Chrome böngészőt
Oké, legyen a következő a példa:
Twitch-en stream-et nézek, mondjuk 50-es hangerőn (fontos hogy ez windows hangereje, a twitch-é lényegtelen). Mondjuk egy pillanatra megáll tölteni a stream, majd mikor folytatódik jóval hangosabb lesz. Mindezt úgy hogy nem változtattam semmilyen hangerősség beállítást.
(Ez ugyanúgy elmondható egy YouTube videóra is amúgy)
Na most az érdekessége a dolognak az, hogyha a hangerőt mondjuk feljebb tolom 1%-al visszakapom az eredeti hangerővel a stream-et +1 hangerővel többet. Tehát lényegében vissza tudom állítani manuálisan az eredeti hangerősségre az egészet.
Viszont ez a dolog piszkosul idegesítő, nincs valaki aki meg tudná mondani miért történik ez, és hogyan lehet orvosolni?
igen másik böngészővel is ezt csinálja.
tudom hogy lehet hangkeverővel állítgatni, de az a gondom hogy magától elállítódik. persze vissza tudom állítani de az idegesítő egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!