Miért lassul be ennyire a netem? És miért nem tölt föl rendesen?
Figyelt kérdés
15 megás netem van, normálisan tölt le, és marhára belassul hogyha böngészek. amúgy utorrentet használok ha ez számít valamit. A feltöltéssel is probléma van mert csak 30 kb/s-mal tölt föl maximum... :S Ezek miért vannak?2010. jún. 7. 11:20
1/4 anonim válasza:
Állíts le minden forgalmat (torrentet is), majd mérd meg a net sebességét. Ha annyi amennyi kell, akkor nem a szolgáltatódnál a hiba, hanem nálad. Állíts be forgalomkorlátot a torrenten, mert iszonyatos adatforgalmat csinál, és nem lehet tőle netezni. Elsősorban a feltöltési sebességet korlátozd.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! am. itt a kép: [link]
nem jön át a teljes letöltési sebesség! :S ezekszerint nállam van a probléma? ha igen akkor mi lehet az? és hogyan oldjam meg? de amúgy a feltöltési kép maximálisat mutat de mégse tudok feltölteni normálisan... :S
2010. jún. 7. 11:39
3/4 anonim válasza:
Ha semmi sem ment mikor mérted, a szolgáltatód kevesebbet ad a fizetett sebbégnél, de nem szolhatsz nekik, mert nem akorra a különbség, benne van a szerződésben. Hogy netezel? Vezeték nélkül? Nem lehet, hogy használja valaki más is a netet?
4/4 A kérdező kommentje:
van egy modemem és egy routerem! én és tesómék használják még! de most nem használják és így mértem meg... van amikor maximálisat mér... nem értem! :S és ugye a feltöltési képem maximális... akkor miért nem tudok feltölteni normálisan? :S
2010. jún. 7. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!