Egy hülye link miatt meghalt a firefox?
Valami jóindulatú, kedves felhasználó belinkelt itt a gyakorikérdéseken egy oldalt, azt hittem h köze van a feltett kérdéshez, és megnyitottam :(
a háttérben menő videót ne is említsük, de nem hagyta magát bezárni az a lap. folyamatosan felugrott egy ablak. mikor nagy nehezen végére ért, a volt a kérdés h kilépek v folytatom.
az a lényeg h a firefoxom úgy van beállítva hogy a kezdőlapjai azok az oldalak amik legutóbb is meg voltak nyitva. ezért ez a szar mindig újra megnyílik, és ha azt választom h ki akarok lépni, akkor az egészet bezárja. ha a folytatást, akkor megy minden előről.
ráadásul a firefox azt játsza mostanában, hogy ha egyszer bezárom, akkor újra kell indítani a gépet ahhoz h újra elinduljon.
a kérsés h mit lehet csinálni h újra használhassam a foxot, és ne kelljen másik böngészőt használnom.
(ja, és nőből vagyok, és nem vagyok egy szgépzseni-bár ez gondolom lejött- úgyh ha tudtok segíteni, akkor úgy írjátok le h a h.lye is értse)
És honnan tudom letölteni?
(apukám egyik haverja rakta fel, de elég sokára megyek haza :S )
"ráadásul a firefox azt játsza mostanában, hogy ha egyszer bezárom, akkor újra kell indítani a gépet ahhoz h újra elinduljon."
Ilyenkor nem kell újraindítani a gépet, hanem nyomsz egy CTRL+ALT+Delete kombinációt és a feladatkezelőben a folyamatok fül alatt megkeresed a firefox.exe futtatást és rámész arra hogy folyamat leállítása.
Valószínűleg a link a nobrain.dk volt. Nyisd meg a Firefoxot, ne foglalkozz azzal hogy milyen Video megy, próbálj belépni a beállításokba, és állítsd kezdőlapnak be mást. Mondjuk Google vagy akármi. Ha ez sem megy, elvileg van egy olyan funkció a nobrain.dk-n hogy felad egy ablakot és ha bepipálod, akkor többet nem adja elő az üzenetet, így el tudsz onnan menni. Vagy ha beléptél nyomj egy CTRL+H kombinációt, és töröld az összes előzmény. Sajnos ennyire értek hozzá. Remélem sikerül.
2.-nak:
az ctrl+alt+del.....azt meg szoktam próbálni, de nem fut...
csak azt írja ki h fut :S
de a többit megpróbálom.
köszi mindkettőtöknek!
igen, a nobrain volt....
de bepipálós felugró nem volt, és a ctrl+h se működik :(
(beállításokra, meg semmire nem tudok rámenni, nem engedi)
a feladatkezelő fut, csak én nem a folyamatokban, hanem az alkalmazásokban néztem.
és végre, valahogy, nem tudom hogy hogy lelőttem azt az oldalt.
és legalább a másik problémám is megoldódott.
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!