Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy működnek a...

Facebookon hogy működnek a replikát áruló oldalak?

Figyelt kérdés

Párszor rendeltem már tőlük csomagon mindig más név szerepelt ez nagyon meg lepett valamint se számla se semmi...De bármilyen facebookos oldalról rendeltem eddig bármit sehol sincs számla...

Nem kell nekik egyéni vállalkozónak lenniük? vagy valami?

2018. febr. 5. 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Feketén Kínából jön be minden.
2018. febr. 5. 08:55
 2/3 anonim válasza:

Nem értem, min lepődsz meg?

Egy cégnek eleve van honlapja, webshopja, nem a Facebook oldalán árulgat és nem kommentben lehet rendelni.

A weboldalon szerepelnek a cégadatok, láthatod, hogy milyen vállalkozástól rendelsz.

Számlát is kapsz természetesen.

Az ilyen kis feketézők meg nyilván nem fognak számlát adni.

Addig csinálják, amíg a nav meg nem ....hm-hm őket.

A replikák gyártása és értékesítése már eleve büntetőjogi kategória. Azokat az embereket meg, akik ilyen szart vesznek, végképp nem értem - szánalmas proliszokás. Jah, amikor mész haza a békávéval a putri lakótelepi lyukadba, akkor biztos mindenki elhiszi a buszon, hogy az a Lujivutyon táska eredeti...hogyne.

2018. febr. 5. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:

nem putriban lakok, nem vagyok proli se cigány. Magyar vagyok túlsúllyal küzdök 39 éves vagyok 44 a lábam nő vagyok 3 gyermekem van magamra nem jut annyi hogy tudjak költeni max néhány ezer amiből muszáj vagyok replikát venni mivel egy kínaiban, vagy egyéb márkás boltban sincs női cipő 44 méretben, van nagy lábúaknak webshop 10ezer felett köszi :D Arra nem futotta sajnos... Vennék én férfi cipőt vagy unisexet is egyedüli gond hogy valamilyen szinten még figyelek magamra 13 éves a lányom nem szeretném barátnői előtt leégetni hogy férfi cipőben járok. Volt hogy találtam kevésbé pasis nagy méretű ferfi cipőt említett túlsúly miatt kilépek szét taposom a cipőt volt hogy egyszer vettem márkásat csináltatottat régebben kb 1 éve 20ezer felett volt 5hónap alatt szét ment én nem divat miatt veszem a replikát hanem azért mert nincs más választásom! Amugy se lehet észrevenni különbséget talpán és nyelvén nincs bele írva azt meg senki se nézi nem is tudja megnézni. Egyedül nevelem őket, borsodban miskolcon lakunk pénztáros vagyok nettó 120ezer családi egy havi kajara szűkösen elég rengeteget esznek suliban nem kapnak ebédet. lakás rezsije havi 70ezer hitel 20ezer...marad 30ezrem úgy hogy lányok betét kell, tisztálkodási szerek ja és kihagytam havonta a bérlet miskolcon a helyi járatokra a kombinált diák 3900ft na ez 3x az 11700 ft ...osztály pénz suliba egy kis apró. legyen náluk ...

Magamra szinte semmi se marad ha úgy van anyukám segítbe 19 éves lányom diák munkán van bulizni pont elég aza kevéske amiért dolgozik... Ezért veszek replikát a dagadt s.ggem és az elefánt össze dagadt viszeres lábam miatt! De köszönöm hogy a magyarok mindig meg mutatják hogy miujság van amugy hogy mindenbe belekötnek és köszönöm hogy könnyek között irhattam ezt le, kérdésemre valaszt nem kapva

2018. febr. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!