Kóddal ellátott file lejátszása lehetséges a kód megadása nélkül?
Letöltöttem egy videót a nemzeti audiovizuális archívum oldalról ,de az a smucig társaság ellátta kóddal,hogy még csak véletlen se tudjam otthon visszanézni!(CSAK ISKOLAKÖNYVTÁRBAN NÉZHETŐ VISSZA)
Ha van rá valamilyen esély hogy megtudnám nyitni itthon a file-t akkor kérlek segítsetek!
Azok az emberek akik úgy kezdik,hogy "nem értem már alapból a kérdést se"kérem mellőzzék a hozzászólást,mert értelmes emberek válaszát várnám!
Köszönöm!
Köszi a választ.
Igen erre gondoltam én is,csak azt nem értem,hogy egy közérdekű csatorna,mint ez a Nemzeti Audio...szarság miért nem teszi lejátszhatóvá a "hétköznapi emberek számára a videókat?(Hisz a "Közérdekű"lényege pontosan az,hogy mindenki hozzáférhessen!)1percet engedélyez nézni,(csak,hogy felkeltse az érdeklődést) azután aljas módon letiltják,és csak valamilyen múzeumban vagy iskola könyvtárban nézhető tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!