Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kóddal ellátott file lejátszás...

Kóddal ellátott file lejátszása lehetséges a kód megadása nélkül?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy videót a nemzeti audiovizuális archívum oldalról ,de az a smucig társaság ellátta kóddal,hogy még csak véletlen se tudjam otthon visszanézni!(CSAK ISKOLAKÖNYVTÁRBAN NÉZHETŐ VISSZA)

Ha van rá valamilyen esély hogy megtudnám nyitni itthon a file-t akkor kérlek segítsetek!

2018. febr. 4. 09:34
 1/4 A kérdező kommentje:

Azok az emberek akik úgy kezdik,hogy "nem értem már alapból a kérdést se"kérem mellőzzék a hozzászólást,mert értelmes emberek válaszát várnám!

Köszönöm!

2018. febr. 4. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. febr. 4. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Ha ki lehetne kerülni akkor nem tennének rá kódot, ha pedig nem tudod a kódot akkor nem lehet lejátszani sem. Egyikből következik a másik. Azért van így kitalálva a rendszer, hogy ne tudd lejátszani, és ha ez kijátszható lenne akkor nem érné meg nekik az egész felhajtás a titkosítással.
2018. febr. 4. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Igen erre gondoltam én is,csak azt nem értem,hogy egy közérdekű csatorna,mint ez a Nemzeti Audio...szarság miért nem teszi lejátszhatóvá a "hétköznapi emberek számára a videókat?(Hisz a "Közérdekű"lényege pontosan az,hogy mindenki hozzáférhessen!)1percet engedélyez nézni,(csak,hogy felkeltse az érdeklődést) azután aljas módon letiltják,és csak valamilyen múzeumban vagy iskola könyvtárban nézhető tovább!

2018. febr. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!