Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube videós szeretnék...

Shiape kérdése:

YouTube videós szeretnék lenni de hogyan?

Figyelt kérdés

Első baj hogy a nevem nem tudom kitalálni, sosem ment az ilyen név adás, nyílván pikk pakk kitalálni egy értelmetlen nevet. De én játszani szeretnék és vlogolni szóval valami tartalmas nevet szeretnék, ha ötleteket írtok azt lehet tovább tudnám fejben szerkeszteni. 15 éves korom óta szeretnék vidizni de éreztem h nem menne szart meg nem csinálnék lassan 20 vagyok (nyáron leszek) már úgy érzem menne. Manapság pont vannak érdekes témák. Játék meg megy magatól. Szóval névvel van baj.

Továbbá hogy képernyő felvételt kisebb dolgokhoz elbír-e egy nVidia GeForce450 (1gb)

Köszi ha válaszolsz 😁

2018. febr. 4. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a név a legnagyobb baj. Zöld háttered, 4k kamerád, minőségi mikrofonod van? A vidi kártyád borzasztó gyenge az ilyen minecraft meg lol szintű játékok meg kb senkit nem érdekelnek, akiket mégis azok meg már nagy videósokat néznek.
2018. febr. 4. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel úgy vagyok hogy nem a studio mikrofon es a nagy felbontasu kamera fog jo videossa tenni ha megnezed sokan ugy kezdtek h facekamet nem is hasznaltak. Nyilvan jo ha van de nekem akkora dolgokra nincs keret a vidikartya nyilvan cserelve lesz legalabb egy ketto gigasra es tudom h azzal mar jobb lesz. De vloghoz szerintem jo az egy is. Tartalom a lenyeg es a nev adasra nem valaszoltal ami leginkabb erdekel.
2018. febr. 4. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem sértésből, de ha egy név választás is megakaszt, akkor hogy fogsz te vlogolni ? :)
2018. febr. 4. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Haver, nem akarlak elkeseríteni, de elejétől bűlik a dolog. Tehát hogy tudnál kreatívan tartalmat kereálni, ha egy nevet se tudsz? Vagy hogy tudnál szakmailag ott lenni, mikor azt hiszed, hogy egy videókártya attól jó, hogy van rajta mondjuk 2gb vram? És mégis mitől nem lenne "sz.r" az a tartalom, ha nincs mőgőtte pl egy olyan mikrofon, ami nem 1000Ft a tescoban? Kérdem én, akkor mit tudsz nyújtani, amivel versenyképes leszel a másik 10 millió videós mellett?
2018. febr. 4. 09:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Merni kell nagyot álmodni!

Aztán elmenni krumplit sütni 8 órában.

2018. febr. 4. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Saját neved; vagy becenév+gameplay, becenév+vlog... nem ezen fog múlni
2018. febr. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!