Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lassú a torrentem?

Nyarierik123 kérdése:

Miért lassú a torrentem?

Figyelt kérdés

a letöltési sebesség 250 kb/s max. pedig a netem sebessége 50 MB/s max.

a letöltés nincs korlátozva, és már átnéztem pár tippet de nem nagyon jöttek be :(

gépem: hp pavilion 15 au100

internet: telekom (több nem igazán jut eszembe :D)

a válaszokat előre köszönöm

2018. febr. 4. 00:25
 1/5 meszike91 ***** válasza:
Lehet hogy nem seedelik elegen.
2018. febr. 4. 01:29
 2/5 A kérdező kommentje:

lehet, de az is lehet hogy az a baj hogy ebből áll a netem:

telefon + korlátlan mobilnet + WiFi hotspot

amúgy haverom netjével jó

2018. febr. 4. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Rájöttem!!!

Ha letöltők egy VPN programot a gépemre, és beállító az USA-ra, akkor a netem sebessége megtízszereződik, vagyis 250kb/s-ről felugrott 2mb/s-re mivel így talált egy csomó amerikai trackert is.

Fúrcsa hogy rengeteg oldalt átnéztem még ezt is, de VPN szót még csak nem is találtam sehol, talán én fedeztem fel a megoldást?! :D

2018. febr. 5. 08:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nézzétek el a helyesírási hibákat mert a telefonom nagyon erőszakosan ki akarja javítani a helyes mondatokat is :D
2018. febr. 5. 08:12
 5/5 Scrap válasza:

HA MÉG VALAKINEK AKTUÁLIS:

A kérdező megoldása jó, csak egy cikk részlet:

"A tethering-korlát feloldásával továbbra sem maradt teljesen korlátozásmentes a Net Korlátlan opció, a szolgáltató ugyanis lassítja az adatforgalmat P2P és VPN szolgáltatások használatakor, valamint minden olyan forgalom esetén, melyek "folyamatos hálózati túlterhelést" okoznak. Utóbbit ennél részletesebben nem specifikálja a szolgáltató."

Magam is ezzel a problémával küzdöttem.

Pacsi!

2018. okt. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!