Facebook naponta többször kiléptet és visszalépni csak úgy enged, ha felöltök egy saját magamat ábrázoló képet. Miért és meddig tart ez?
Amúgy nem érdekel a Facebook, de nemrég csináltam egy fiókot, mert érdeklődni akartam egy svédországi magyar valakinél, az ottani politikai valósággal kapcsolatban.
Hamarosan elkezdtek leugatni, hogy mit képzelek én innen Magyarországról, pedig tényleg igyekeztem udvarias lenni, a valós tényekre, igazságra lettem volna kíváncsi.
Végül inkább rájuk hagytam.
Viszont elképzelhető, hogy ezek engem is feljelentgetnek, mert ez a fiók azóta többször is kitiltott, fénykép feltöltését követelték. Már kétszer is töltöttem fel, és nem szégyellem bevallani, hogy átvertem a Facebookot egy trükkel, egy idő után visszaengedtek.
De a legújabb, hogy most meg mobilszámot követelnek tőlem és addig nem is enged tovább.
Mindegy nyilván, nem érdekel a fiók, a Facebook sem érdekel, de szerintem semmi közük a telefonszámomhoz, egyébként az ábrázatomhoz sem. Tehetnek egy szívességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!