Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy is működik a viber?

Hogy is működik a viber?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ausztriába járok ki időszakosan dolgozni, és jó lenne ha a feleségemmel naponta tudnánk beszélni, videózni egymással.

Erre jó lehet a viber? Nincs okostelefonom, tehát nem tudom ez hogyan működne. A viber olyan mint a skype? Vagy kell előfizetés hozzá?

Mert ha esetleg ingyenes, vagy némi előfizetésért lehetne használni, vennék okostelefont.

Köszönöm a segítségeket.

2018. febr. 2. 12:26
 1/3 Derwer ***** válasza:

Olyan mint a Skype.

Két viber eszköz interneten fog kommunikálni.

De tudsz viberről telefont is hívni, pénzért.

Amúgy már nincsenek roaming díjak az EUban... És én németben tudok venni 250 percnyi EU hívást 10 EUR áron. Tehát lehet hogy internetes hívássa se kell trükközni.

2018. febr. 2. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Olyan mint a Skype, Hangouts, WhatsApp, illetve az iMessage/FaceTime (utóbbiak csak Apple eszközökön érhető el). Ha nem akarsz szenvedni és van rá zsozsód, akkor én a FaceTime-ot javaslom. Nekem még eddig az volt a megmegbízhatóbb (a többi sem rossz egyébként, de azoknál a saját tapasztalataim szerint többször előfordulhatnak stablitási problémák a videókapcsolatban).

Nyilván ha kint nincs Wifi kapcsolatod ott ahol szeretnél videócsetelni, akkor kell valami mobilelőfizetés. Érdemes akkor venni az osztrákoknál esetleg egy SIM kártyát (vagy mondjuk veszel itthon egy Telenor HelloDatát, abban alapértelmezetten egy 5GB/hó-s EU-s mobil adatforgalmi csomag van).

2018. febr. 2. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah egyébként, ha elég a sima telefonhívás, akkor igaza van az elsőnek - már eltörölték a roaming díjakat, szóval EU-n belül ugyanannyiért telefonálhatsz, mint itthon (kivéve talán a flottás számokat, mert azoknál szerintem nem működik az, hogy egymással ingyen beszélhetnek).
2018. febr. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!