Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook torli a messengerben...

Facebook torli a messengerben a kepeket?

Figyelt kérdés

Facebookon messengerben kerestem egy regi kb 2015os kepet porgettem porgettem vissza es nem talaltam, egy 16 majusi lehetett kb az utolso amit betoltott mintha azelott nem kuldtem volna fenykepet... Masik meg hogy multkor a 3 hettel azelott elkuldott kis 15 masodperces videot nem talaltam... tegnap este meg megyek vissza a beszelgetesek kozott es ott egy reklam?

Tenyleg itt tart a facebook? Hogy reklam van 3x annyi mint 2015ben pl,de a regi kepeket sunyiban torlik? Gg...

2018. febr. 1. 00:20
 1/2 anonim ***** válasza:

tedd fel az ablockot ha nem szereted a reklámot.

100 képet tárol a messenger, minden felhasználóval akivel beszélsz. Régebbieket törli

2018. febr. 1. 00:46
 2/2 anonim válasza:
Messengernél jobb felsõ sarkánál rá mész az i betüre le görgetsz es ott vannak a fényképek amiket üzenetbe kültetek egymásnak.szoval nem kell az üzenetek közt keresgélni
2018. febr. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!