Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Win hetet használok Firefoxsza...

Win hetet használok Firefoxszal. Az Rtl mostos videók nem jönnek be Firefoxszal. Csak köröznek a pöttyök középen a videónál, de nem adja be a lejátszás gombot. Chrome-al mennek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez fogadott engemet is, Win 10. Azt írta, hogy nem biztonságos a kapcsolat. Nem értem én sem, mi ez.
2018. jan. 31. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálam megy. Win 7 , Firefox.

Gyere el hozzám és nézd itt. :D

2018. jan. 31. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Várjál már! Nálam ott ki van kapcsolva a reklámblokkoló, ha visszakapcsolom nálam sem megy, csak köröz.

Használsz valamilyent?

2018. jan. 31. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kedves hozzászóló nagyon szépen köszi,megoldottad a problémát.U block Origin,és Adblocker Ultimate volt bekapcsolva,mert az mindig aktív nálam.Kikapcsoltam mindkettőt,és már megy is.Úgy látszik mostantól kénytelenek leszünk reklámokat is nézni,ha itt akarunk videót nézni,mert átugrani se lehet a reklámot.Második hozzászóló,köszönöm,hogy felajánlottad a lehetőséget :)
2018. jan. 31. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ajjaj! Igen be volt kapcsolva a reklámblokkoló. Kikapcsolása után elindult a videó. Viszont a nem biztonságos kapcsolat még mindig fennáll. Ezt sem értem.
2018. jan. 31. 17:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Pontosítok.Ha csak a Ublock Originst kapcsolom ki,és az adblocker ultimate marad,akkor is elindul a videó.Így akkor meg tudom úszni a reklámokat :) a Nem biztonságos kapcsolatot nem értem.Lehet a tűzfalnál kell állítani valamit,nem?Hogy engedje át az oldalt.Bár én csak win7 ben vagyok otthon jobban.
2018. jan. 31. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez várható sajnos idővel. Vagy reklámmal nézzük majd, vagy sehogyan.
2018. jan. 31. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!