Mit tegyek, véletlen egy vadidegen facebookjába léptem be jelszóváltoztatással?
Csinálj egy új profilt a gyereknek emailcímmel, az illetőnek meg szerintem is írj, hogy mi történt. Nem árt a Facebookot is tájékoztatni a biztonsági résről.
Végülis új profilt nem csináltam, de email cimet adtam meg, plusz a mi telefonszámainkat. De az övét is meghagytam, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert ezekszerint annak a lánynak is ez a telefonszám van megadva? Itt lehet a gond??
Én is arra gondoltam, hogy írok neki, de eltudja olvasni? Most megnéztem amit linkeltél, konkrétan hova írjak? mindenképp végére akarok jáni ennek, mert ez senkinek sem jó. Oké, én agyon levédem a gyerekem profilját, de a csajsziéba meg ennyire könnyen be lehet lépni az nem túl szerencsés..fiamat régebben hívták a telefonján idegenek, jó telefonszámon kerestek vkit. Gondolom más vki használatában volt ez a szám tavalyelőtt.
Igen, lehet, hogy az van a háttérben, hogy az a szám már használatban volt. Ettől függetlenül fura, ha valaki a régi, már nem használt telefonszámát nem írja át a profilban, egyszerre ugyanazt nem használhatjátok telefonálásra.:-) Írj a csajnak mindenképp, hogy változtassa meg a bejelentkezése módját. A problémát meg talán úgy jelentheted, ahogy ezen a linken írják, sajnos, olyan menüpontot nem találtam, ami a ti esetetekre illik.:-) Esetleg a csaj jelezheti, hogy feltörték a fiókját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!