Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az arukereso.hu oldalon...

Az arukereso.hu oldalon nektek kiírja amiket eddig értékeltetek?

Figyelt kérdés

A profilomba belépve, az össze értékelésnél azt írja a rendszer, hogy "Még nem véleményezett egy boltot sem." és "Még nem véleményezett egy terméket sem.".

Pedig több boltot és terméket is véleményeztem, amik meg is jelentek már. Legújabb Firefox-al és Edge-vel is ugyan ez a helyzet (reklámblokkolót kikapcsoltam, vagy nincs).

2 hónapja írtam az Árukeresőnek emiatt, amire azt válaszolták, hogy nézzem meg a profilomat mert az ő rendszerükben másik e-mail címmel regisztráltam. Amit írtak nekem címet, az a nevem és egy szám előtte.

Visszaírtam Nekik, hogy soha nem volt ilyen e-mail címem és meg se tudom nézni, mert a profilszerkesztésnél nem ajánl fel ilyet. Erre már nem jött válasz Tőlük.

Viszont a beregisztrált e-mailemre jön továbbra is az értesítő, ha értékelni kell. Meg eleve azzal a címmel lépek be.

Van egy olyan webáruház is, amihez soha se kapok értékelő e-mailt. Ez is jeleztem, de semmi...

Nálatok jelzi a korábban értékelt üzleteket és termékeket?

[link]

[link]

2018. jan. 30. 13:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!