Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg lehet azt oldani a Faceboo...

Meg lehet azt oldani a Facebook-on, hogy blokkoljam a mások által megosztott dolgokat?

Figyelt kérdés
Most biztos azt kérdezed: Miért akarod letiltani? Eleve erről szól a Facebook! Erre az a válaszom, hogyha az anyám nem mondja, hogy munkakeresés szempontjából fontos, hogy legyen egy Facebook oldalam, akkor a mai napig nem regisztrálok, mert konkrétan annyira nem érdekel! Amikor azonban lett egy saját oldalam bolond módon elkezdtem fűt, fát bejelölni (képletesen értve) és most azon kapom magam, hogy a fontos információk elvesznek a random Szelfik és egyéb irreleváns megosztások miatt, arra meg egyrészt lusta vagyok másrészt ahogy már azt fentebb említettem annyira nem érdekel az a rengeteg megosztás hogy a szabadidőm háromnegyedét arra szánjam hogy átrágom magam rajtuk. Viszont köcsög sem akarok lenni, aki sorra törli a jelöléseit. Van másik megoldás?
2018. jan. 29. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Van 400 ismerősöm. Igaz, nem mai csirke vagyok, így az évek során valóban sok emberrel kerültem a köszönésen kívül közelebbi kapcsolatban. Én nem jelölök senkit. Engem jelölnek, és, ha valóban ismerős kissé szorosabban, visszajelzek. Aztán megnézem a fiókját. ha tele van megosztásokkal, vagy olyasmikkel, amik engem nagyon nem érdekelnek, szépen átállítom arra, hogy nem követem.
2018. jan. 29. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ismerősök posztjainál van 3 pont. Erre kattintva ott lesz a lehetőség, hogy XY követésének leállítása. Az ismerőse maradsz, de nem fogod látni a hírfolyamodban a posztjait. Csak azokét hagyd meg amik érdekelnek.
2018. jan. 29. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek, köszönöm. Csak azt nem tudtam hogy hogyan. De a szándék a fontos.

Második. Köszönöm erre voltam kíváncsi.

Mindenesetre mindkettőtöknek küldöm a zöld hüvelykujjakat.

2018. jan. 29. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!