Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha felrakom a gépemre a...

Ha felrakom a gépemre a képeket emit fényképezőgéppel csináltam, és megnyitomazt a mappát amelyikben a képek vannak akkor lefagy a gép, semmire nem reagál, MIÉRT?

Figyelt kérdés
jah és még vmi. hogyan tudom letörölni az internet explorer 7-et mert a 8-ast szeretném feltenni de ha telepiteni akarom akkor nem engedi felülirni a 7-est, gondoltam megprobálnám letörölni és ugy feltenni...?
2010. jún. 6. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Egy komplett hdd ellenőrzés nem ártana...

Sajátgép ikonra katt majd az ellenőrizni kívánt meghajtóra jobb klikk és tulajdonságok, majd eszközök fül és ellenőrzés itt be kell kapcsolni mindkét pipát, ki fogja irni hogy nem lehet megcsinálni .. csak következő induláskor.. indítsad újra a gépet és le fogja ellenőrizni szépen.

A másik javaslatom pedig, hogy ne használj internet explorert...

2010. jún. 8. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
helo! a hdd ellenőrzést megcsináltam ahogy irtad, de sajna ugyanaz. Nem lett jobb. 2. De sajna én csak az explorert szeretem a többi böngészőt nem csipem, azért akarom lecserélni. esetleg vmi más tipp? de azért thx
2010. jún. 9. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ma kapott egy jókora frissitést az IE8. Egyébként ne foglalkozz az IE7-tel, nekem is ott van a Program Files-ban, de alapból az IE8 fut. XP-hez: [link]

Win7-hez: [link]

2010. jún. 9. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Képekkel kapcsolatban: átszoktad méretezni ezeket? Vagy túl nagyok, vagy talán fogyóban van a virtuális memória.
2010. jún. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!