Viberrel kapcsolatos kérdés, lehet tudni, hogyan is van ez pontosan?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi ismerősöm viberen, ami azt jelenti, hogy kb fél éve beszélgettem vele utoljára. Ma véletlenül rámentem a beszélgetésre pár órával ezelőtt. Most pedig írt nekem, miújság velem. Ez csak teljesen véletlen, vagy lehetséges, hogy tudja, mikor néztem meg őt, ugyanis a megtekintve résznél levő dátum kapcsolatban van azzal, hogy én mikor nyitottam meg a vele való beszélgetést? Alapvetően, a megtekintve résznél lévő dátum mit jelent? (Hogy akkor használta a partner az alkalmazást, vagy akkor ment rá a velem való beszélgetésre?)2018. jan. 28. 22:40
1/2 anonim válasza:
Szia! A megtekintve dátuma azt mutatja,mikor használta a Vibert. Vagyis nem a ti beszélgetésetekre vonatkozik,hanem azt is jelenti,ha mással beszélget és azt mutatja mikor nézte meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. febr. 11. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!