Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Viberrel kapcsolatos kérdés,...

Viberrel kapcsolatos kérdés, lehet tudni, hogyan is van ez pontosan?

Figyelt kérdés
Van egy régebbi ismerősöm viberen, ami azt jelenti, hogy kb fél éve beszélgettem vele utoljára. Ma véletlenül rámentem a beszélgetésre pár órával ezelőtt. Most pedig írt nekem, miújság velem. Ez csak teljesen véletlen, vagy lehetséges, hogy tudja, mikor néztem meg őt, ugyanis a megtekintve résznél levő dátum kapcsolatban van azzal, hogy én mikor nyitottam meg a vele való beszélgetést? Alapvetően, a megtekintve résznél lévő dátum mit jelent? (Hogy akkor használta a partner az alkalmazást, vagy akkor ment rá a velem való beszélgetésre?)

2018. jan. 28. 22:40
 1/2 anonim válasza:
Szia! A megtekintve dátuma azt mutatja,mikor használta a Vibert. Vagyis nem a ti beszélgetésetekre vonatkozik,hanem azt is jelenti,ha mással beszélget és azt mutatja mikor nézte meg.
2018. febr. 10. 09:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. febr. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!