Valtozo idokozonkent elmegy a net de miert?
Figyelt kérdés
Valamikor 30-60 percenkent elmegy a net es csak akkor jon vissza hogyhabeirom a cmd-be hogy ipconfig/renew. Wifi az megy viszont a pc-n nincs net. Nezegettem a router beallitasokat de nem talaltam semmi olyat benne ami segitene. Reseteltem a routert is de ugyanugy irkalni kell az ipconfig/renew-t. Digis internet van.2018. jan. 27. 15:44
2/5 anonim válasza:
Kérdezd le a gép LAN IP címét a net megszűnése előtt és után.
3/5 A kérdező kommentje:
Fix ipt allitsak be? Illetve kerdezzem le ipconfig-al az ipt mielott elmegy es miutan elmegy?
2018. jan. 27. 17:05
4/5 Dongaben válasza:
Állíts be Fix IP címet, akkor nem lesz ilyen gond.
5/5 anonim válasza:
Hát igen, meg is lehet kerülni a problémát, de ki is lehet deríteni az okát, ízlés szerint.
Azért írtam az IP cím lekérést, mert a renew új IP-t kér, csak nem értem, hogy előtte eldobta-e a régit, vagy már nem aktuális. Más szóval, a router szívatja a gépet, vagy a gép saját magát.
Vagy mikor nincs net, próbáld megpingelni a routert, és/vagy a beállított default gateway IP-t. (Az is elmászhat, nem csak a saját IP.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!