Ha felrakok a youtube-ra egy videót akkor az megjelenik azoknak, akikkel gmailon leveleztem?
Nem nagyon értek ehhez, de nekem össze van kapcsolva a youtube a gmail-google fiókkal. És csak úgy hülyeségből felrktam egy videót, de ugye azzal, hogy én felraktam, azoknak, akikkel gmailon leveleztem tanárok, stb. Nekik nem fog pirossan villogni a jobb felső sarokba a harang, hogy én felraktam egy videót?
A másik youtube-on, csak két csatorána iratkoztam fel, mégis néha villog pirosan a harang, hogy valaki ajánlotta ezt, vagy azt és nem ismerem őket.. ez miért van? Vagy én ezt már akkor nem értem.
Nem erre gondolok, hanem ha be vagyok jelentkezve, google fiókba, és néha látom, hogy piros a harang, tehát van egy értesítés és rámegyek x-valaki ajánlott nekem valami sz*rságot, akit nem is követek, azt sem tudom ki, de valamiért megjelenik nekem értesítésként.
A válaszod első fele, ha tényleg nem jelenik meg nekik akkor megnyugatott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!