Új ncore regisztráció ilyen feltételek mellett?
Adott egy gép, amiről használtak egy ncore felhasználót társmegosztásban (tehát az illető nem a sajátját használta hanem megadtak neki egy másik felhasználónak a hozzáférhetőségét). Végre sikerült meghívót szerezni, és úgy hallottam hogy egy számítógépről nem szabad két felhasználóval belépni. Ami nem is lenne baj mert a másikat már nem használná így hogy van saját.
A kérdés az hogy mielőtt regisztrál az oldalra mit távolítson el a gépéről hogy az ncore ne úgy vegye az egészet hogy double accountja van? A torrentből gondolom az összes felseedelt fájlt törölni kell, de mi van a letöltött filmekkel? Azok maradhatnak vagy menniük kell? Esetleg mást is meg kell tenni mielőtt regisztrál?
Elég a torrenteket törölni, mert abban van benne a másik felhasználó azonosítókulcsa. A letöltött tartalom már lent van, és nem lát rá az oldal hogy mit csinálsz vele ha már nincs a kliensben.
Ha szerzel saját fiókot, onnantól csak azt használhatod. Ezt még lehet, ha tiltva lenne akkor sosem tudnál új saját fiókra váltani a megosztottról.
Minden más le van írva a szabályzatban (wiki -> dupla account)
" úgy hallottam hogy egy számítógépről nem szabad két felhasználóval belépni."
Úgy értettem a tiltást, hogy ha tiltva lenne a két felhasználóval való belépés akkor nem tudnál a meghívott fiókba belépni, hiszen az már egy második használt fiók lenne legalább az első belépéskor. Ilyen nincs, csak annyi a teendőd hogy miután saját fiókot szereztél már nem léphetsz be máséba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!