Hol tudom beállítani YouTube-on, hogy a már megnézett vagy elkezdett videóknál jelezze éppen hol tart a lejátszás?
Figyelt kérdés
Egy kis piros sáv jelzi meddig nézted meg az adott videót, hol hagytad abba. Sem a neten felületen sem a telefonos appon nem találok ilyen beállítást. Biztos van ilyenre lehetőség mert egy másik fiókban láttam, azonban nem láttunk semmiféle eltérést a két fiókbeállítás között. :/ így hát nincs ötletem.2018. jan. 26. 16:07
1/4 anonim válasza:
be vagy jelentkezve a google fiókodba és regisztráltál a youtube-ra vele?
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy egyre - e gondolunk- létezik egy bővítmény, Video Resumer a neve. Ha ezt telepíted, akkor bejelentkezett állapotban a videó onnan folytatódik, ahol abbahagytad. Ilyenkor látható a piros csík is. De! Csakis akkor ha be vagy jelentkezve a You Tube- ra.
3/4 A kérdező kommentje:
Persze, ha videózok mindig belépek a fiókba. De írtam is, hogy a saját beállításokban sem találtam ilyen lehetőséget. Telefonon szintén mindig be vagyok jelentkezve. Mindjárt megnézem ezt a bővítményt, köszönöm :) Egy megoldásnak ez is jó lehet :) Egyébként úgy tudom azon a gépen akinél láttam ez a "mentést" - majd csinálok ott egy printscreent, - nincs bővítmény.
2018. jan. 28. 14:28
4/4 A kérdező kommentje:
RÁJÖTTÜNK! :D A fiókbeállításnál az Előzmények és adatvédelem menüben van egy olyan sor, hogy Megtekintés előzmények rögzítésé..... Na ez volt bekapcsolva, hogy hogy és mikor történt nem tudom. De most már elmenti hogy hol tartok a videóban.
2018. jan. 28. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!