Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ugrál fel a pingem...

Miért ugrál fel a pingem lolba? Help pls :D

Figyelt kérdés
nos játszok a leauge of legends-el átlag pingem 30-40 között mozog viszont előfordul egy jó párszor hogy megugrik 80-200 4000 vagy több igazából változó ezek a megugrások általában 7-8 másodpercig tartanak általában az van hogy nem mozdul a karakterem a többiek mozgását látom és azt is ha éppen megölnek. Van amikor viszont egyszerűen megáll mindenki és lecsatlakozik ez olyan 10-15 másodpercig tart aztán magától vissza áll van amikor 400 as pinget mutat 3 másodpercig de semmi befolyást nem látok ilyenkor.Szóval ezek vannak jó sokszor ráfáztam ezek miatt elég gyakran előfordulnak egy játékmenetben, főleg teamfight közepén nem a legjobb amikor ez van.Úgyhogy segítséget szeretnék kérni hogy mit tudok tenni ez ellen egyébként az internetem : UPC 500/22 Mbit/s ugyhogy nem gyenge és máshol nincs problémám tehát ilyenkor ugyanúgy beszélek haverokkal ts-en youtube-on a zene megy tovább stb. és csgo-ban nem tapasztaltam ilyen problémát ott fix az ms-em. Mobilnettel is kipróbáltam a lolt ot nem találtam problémát tehát nem igazán értem mi lehet a probléma amiért ugrál a pingem.

2018. jan. 25. 12:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!