Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Adsense probléma?!

Google Adsense probléma?!

Figyelt kérdés

Gratulálunk! "Bevételei elérték az ellenőrzési küszöböt, így megkezdtük fiókjának ellenőrzését. Ezzel lehetővé válik az Ön számára, hogy megkapja az első kifizetést, amint elérte a kifizetési küszöböt.

Ezt az üzenetet kaptam: Fiókja ellenőrzéséhez automatikusan létrehozunk egy PIN-kódot, és elküldjük a fiókjában megadott fizetési címre. Miután megkapta a PIN-kódot, írja be az oldal alján. Fiókja ennek bekövetkeztéig is aktív marad, azaz továbbra is megjeleníthet hirdetéseket, illetve növelheti bevételeit." Rossz címet adtam meg és ezt is jelzi. Ha közben cseréltem lakcímet, miután ezt a levelet megkaptam, akkor arra a címre fogom megkapni, amire módosítottam?

2018. jan. 23. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Módosítsd a címet, majd várj pár hetet.

Ha nem kaptad meg a levelet, újra tudod kérni.

2018. jan. 24. 00:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudnál segíteni, hogy hogy kérhetem újra, mivel ez az értesítés is automata jött.
2018. jan. 24. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!