Teljesen mindegy, vége a videómegosztóknak és az ingyen filmnézésnek, marad a letöltés...
2018. jan. 23. 14:57
2/7 anonim válasza:
Ez volt aztán az igazán értelmes válasz....
Nekem is ez a problémám,bár nekem csak ma este 6 után kezdte ezt el csinálni.
Ha valaki tudna megoldást, vagy a kérdezőnek megoldódott idővel, lenne szíves leírni?
2018. febr. 14. 01:17
3/7 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám kb 2 orája kezdte , utána neztem ,ekkor találtam rá a kerdesedre. ha valaki tudja irja meg legyen szives ! es ezt a kerdest majd emeld ki ha tudod, hogy tobben lássák !
2018. febr. 21. 02:39
4/7 anonim válasza:
Ez nem a legegyszerubb megoldas de legalabb mukodik ;)
remelem ez segit nektek, nekem segitett igy kulfoldrol is tudok videot nezni rajta meg egy Vpn-el
2018. febr. 21. 10:43
5/7 anonim válasza:
Annyival egészíteném ki az utolsó kommentelőt, hogy a jobb klikk és inspect után látható lesz a megjelent mező kb közepén egy "#video_box". Na arra katt és már megjeleníti is a linket. Ezután a linknél jobb klikk és "copy link adress" és már be is lehet illeszteni a html mezőbe és mehet a videó! :D (chrome és opera böngészővel tesztelve)
2018. febr. 21. 14:04
6/7 anonim válasza:
nem vagyok egy nagy technikai zseni, vagyis ehhez a proxy cucchoz egyatalan nem értek.addig eljutottam,hogy jobb klikk,vizsgálat es meg van ez a link is,meg a video box cucc. most mit kell csinálnom ?
2018. febr. 21. 23:23
7/7 anonim válasza:
A korábbi válaszolók megoldást kínáltak a problémára, és ezt szerintem mindenki nevében megköszönhetem, aki nek problémája adódott ezzel/adódni fog, viszont engem zavart, hogy nem tudtam 720p-ben nézni az adott videót, így keresgéltem még egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!