Szerintetek melyik virtuális krypto-pénznek van nagy lehetőség/jövője?
Személy szerint a Rippl nem tetszik mert a bankok készítették... Ép a bankokat akarjuk kihagyni.
Ethereum ha megoldja a bővíthetőségi problémáit akkor lehet nagy jövője. Monero-ra nem tudom mennyire fognak rossz szemmel nézni a jövőben az anonimítás miatt.
Bitcoin Gold-ot nem nagyon ismerem, de nem tudom mennyi értelme van a sokadik Bitcoin forknak. Egy idő után kezd nevetségessé válni.
Ripple-t pedig nem a bankok, hanem a banoknak készítették ( [link] Te mint magánszemély nem igazán fogod Ripple-t használni a jövőben. És annak ellenére, hogy sokan utálják Ripple-t, legalább van egy kész terméke amit használhatnak, plusz jó kapcsolataik, nem úgy mint a legtöbb (jelenleg) túlértékelt altcoinnak aminek még semmi terméke nincs.
Firstcoin
Olyan tudatos marketing es toke meg battere van ami hosszu tavu stabil jovedelmet adhat es sok olyan lehetoseggel bir amivel mas kriptovalutak nem
Ha erdekel akkor kifejtem privatba! :)
Pénzként akarnak a kriptopénzekre tekinteni de valójában túlnyomórészt befektetésként tekintenek rájuk - ahogy te is - és ezért grandiózus jövőt nem jósolnék egyiknek se.
Már a blockchain technológia helyett/leváltására is formálódik néhány új irányzat. A kriptopénzek szempontjából kritikus időszak kezdődött el mostanában. Kíváncsi vagyok hogy mi lesz velük.
#6: Sajnos több embertől hallottam már, hogy ő a bányászásra akarja alapozni a jövőjét. Egy olyan befektetési formára, ami 50%-okat ugrál fel-le egyik napról a másikra? Mikor az 5% feletti volatilitású kötvények már nem ajánlottak hosszú távú befektetésre? "Jaj, te nem értesz ehhez, ez most egész más, ez a jövő, ezer dollárt kerestem ebben a hónapban, te mennyit kerestél ezalatt, na csá, rohanok még több videokártyát venni."
Valószínűleg tényleg a blockchain a jövő, de nem a kriptopénz formájában.
Ez okés a kritikus időszak januárban, minden éven így lesz. Új szabályozás/tiltások, törvények...
Ma pl megfordult a kocka, a 100-ból 98 krytopénz felment, 2 le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!