Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ETARGET-tel kapcsolatban...

Az ETARGET-tel kapcsolatban hogyan tudom a hírdetésüket az oldalamon elhelyezni?

Figyelt kérdés
Eddig mind csak azt láttam az etarget.hu oldalon, hogy én tudom beküldeni az oldalamat, hogy ha hírdetni szeretném de én az ők hírdetésüket szeretném kirakni az oldalamra, hogy pénzt is kapjak érte! Szóval, hogy működik ez?
2010. jún. 5. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:

A partnereink elnevezésű dobozba van írva, hogy honlaptulajdonosoknak.

Oda beregizel, elbírálják és, utána már teheted is ki a hírdetéseket. 1 blogba vagy honlapra 2 "doboznyi" Etarget hírdetés rakható ki.

2010. jún. 18. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
És van egy olyan gond, hogy megvan minden de az egyik felületet véletlen kitörültem és használatban volt! A gond az, hogy nem törülte ki hanem halványabb lett és most se használni sem visszaállítani nem tudom! Ez esetbe mit csináljak?
2010. jún. 20. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!