Miért ennyire segghülyék az emberek a netes kereséshez?
Nem tudom felfogni. Olyan kérdések vannak az oldalon, hogy a falra tudnék mászni tőle... Elég lenne beírni a Google-ba és mindent megtalálnának, erre itt felteszik, hogy hogyan kell jelentkezni egyetemre meg mit mikortól ehet a gyerek. De még a csoporttársaim is ilyen idióták, előbb írják ki az évfolyamcsoportba a kérdést meg hisztiznek, minthogy felüssék a TVSz-t vagy felnézzenek az esetem honlapjára. A közös drive-on nem tudnak konkrétan mappákat kezelni és kérdezgetik, mi hol van (pedig még akkor sem lenne nehéz dolguk, ha kereső helyett végigpörgetnék azt a kemény 4 mappát... Komolyan ez a jövő értelmisége, aki felneveli a következő generációt? Ennyire rohadt nehéz használni a Google-t? A másik kedvencem, mikor kulcsszavak helyett a komplett kérdést írják be
...
De itt a kategórián belül is olyan hülyeségeket kérdeznek, amiket elég lenne átgondolni kicsit, maximum rákeresni és nem egyből árasztani a fsságot.
Nem 50-70 évesekről beszélünk, akiknek ez újdonság, hanem fiatalokról, felnőttekről, akik ebben nőttek fel és akiknek már a tanulmányaikhoz, munkájukhoz is elengedhetetlen lesz a megfelelő internethasználat... Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek egyesek ennyire egybitesek.
Egyetértek. Szerintem nem csak hülyeségről van szó, hanem lustaságról. Lusták az emberek guglizni, majd a találatokat átnyálazni.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az itt lévő kérdések 90 %-a. Ezekre pár pillanat alatt választ kaphatunk, akár itt is, mert nagy a valószínüsége, hogy egyszer már valaki valamikor megkérdezte ugyan azt, de hát ugye akkor át kéne olvasni pár tucat kérdést, ahhoz meg már ugye egyetem kell. Amúgy az itt válaszolók nagy része az itt korábban leadott válaszokból táplálkozik, csak úgy adja el mint a sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!