Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs net a routeren?

Miért nincs net a routeren?

Figyelt kérdés
Sárga felkiáltó jel a laptopomon,és telómon.Az idegesitö az,hogy némely telón ill. laptopon meg simán van ha rácsatlakozok.Tudja valaki milyen beállitás van elrontva?Vagy mi lehet a gond?

2018. jan. 19. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd, hogy 2.4 vagy 5 Ghz-en fut a routered. Én váltottam 5 Ghz-re és vissza kellett állítanom 2.4-re mert egy telo nem találta a wi-fit. Egyébként az 5Ghz sokkal gyorsabb és még nem telített.
2018. jan. 19. 01:01
 2/6 P.O.C. ***** válasza:
Honnan tudjuk milyen beállítás van el rontva, ha le sem írod őket? Ne kelljen már mindig barkochbázni, írd le részletesen a hibát, mi a router típusa, milyen beállításokat használsz rajta, stb...
2018. jan. 19. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Vezetéken LAN oldalon van net, csak wifi nincs?
2018. jan. 19. 08:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a ghz-ekkel van gond mindkettövel ezt csinálja.Ami még érdekes,h mobilon kizárólag a facebook kap netet,semmi más.Ez egy munkahelyi router,egyik munkatársnak van net a másiknak nincs
2018. jan. 20. 01:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnap az egészet a nullára állitottam vissza,de semmi.A mobilt mint ismeretlen eszköz ismeretlen IP cim jeleníti meg
2018. jan. 21. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott,a DHCP ki volt kapcsolva
2018. jan. 22. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!