CHROMESEARCH. CLUB a keresőmotorom. Nem tudom eltávolítani. Hogyan csináljam?
Itt
* [link]
szépen leírják az ilyenkor szokásos teendőket:
1. távolíts el minden felesleges programot a Vezérlőpult -> Programok telepítése és törlése menüponttal
A citált oldal az alábbiakra hívja fel a figyelmedet:
Alpha Shoppers, Searchsbay_uninstaller, SafeFinder, Search Protect, Protected Search, TakeSave, DNS Unlocker, Cinema Plus, Price Minus, SalesPlus, New Player, MediaVideosPlayers, Browsers_Apps_Pro, PriceLEess, Pic Enhance, Sm23mS, Salus, Network System Driver, SS8, Save Daily Deals, Word Proser, Desktop Temperature Monitor, CloudScout Parental Control, Savefier, Savepass, HostSecurePlugin, CheckMeUp illetve HD-V2.2.
2. Futtasd le - lehetőleg csökkentett módban (hogy a kártevő kevésbé fejthesse ki hatását)
az alábbi kártevőkereső programokat:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
De csinálhatsz olyat is, hogy rendszerinduláskor elinduló (így az esetleges kártevők nehezebben fejthetik ki hatásukat)kártevőkeresőket használsz:
* [link]
több szem, többet lát alapon
3. Állítsd gyári alapbeállításokra a böngésződ.
Én ehhez még annyit hozzátennék, hogy én leellenőrizném a böngésző parancsikonját is nem rakódott a programindító bejegyzéshez valami rosszaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!