Mi lehet a baj a facebook hírfolyamommal?
Figyelt kérdés
Évek óta fent vagyok a facebookon, most még is azt írja, ki a hírfolyam helyett, hogy "Üdvözlünk a Facebookon! ... " és nem mutat semmi mást. Már próbáltam mindenféle beállítást, a helyzet még is változatlan. Mit lehet vele kezdeni? Itt egy kép, hogy mit ír ki pontosan. [link] 2018. jan. 16. 21:15
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hasznos volt...
2018. jan. 16. 21:34
3/4 anonim válasza:
Az elmúlt pár nap alatt nálam is volt többször ilyen, de pár másodperc múlva eltűnt, és autómatikusan bejelentkezett. Nálam a hírfolyamban az ismerőseimnek a megosztásai nem jelennek meg. valakinek igen valakinek nem. Az értesítési sávban szintén nem jelennek meg. Korábban tökéletesen működött. Irtam a facebook hibíbejeltésre az elmúlt 2 hétben, kb 50-szer az miatt is ami nálad is előfordúlde még csak válaszra sem méltatnak és a hibával kapcsolatban sem segítenek soha. Nagyon sok ismerősöm tett már hibabejelentést az évek alatt de soha nem válaszolta. Tiszta szégyen a facebook hibabejelentő. Ma megint elküldöm nekik 10-szer egyszer csak válaszolnak. Leírom a te hibádat is mert nálam is előfordúl. Ha ha esetleg válaszolnak akkor írok ide.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nekem sajnos nem pár másodpercig hanem elég sokáig volt ez a helyzet, aztán magától megoldódott. Remélem így is marad :)
2018. jan. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!