Fraps-al (regisztrált) csinál videókat miért nem tudom feltölteni a YouTube-ra? (lent)
Figyelt kérdés
Felvettem több részt movie makerral cim stáblista,átszineztem aztán mentettem számítógépre.AMikor megpróbáltam feltölteni elindult aztán hibát irt ki.Próbáltam úgy hogy az adatait kiöltöm és úgy is hogy nem töltöm ki,de sikertelen.Eddig 2 videót csináltam Fraps-al és eggyiket sem tudtam feltölteni.Mi lehet a hiba?2010. jún. 5. 11:19
1/4 anonim válasza:
Movie Maker-ben ugye nem mentés vagy mentés máskénttel mentettél?
Ha igen, az csak a project fájl, helyesen fájl/filmfájl mentése, itt lehet "videó formátumba" menteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Kössza felvilágisítást de leirtam hogy nem a projektet mentettem hanem a videót...
2010. jún. 5. 15:59
3/4 anonim válasza:
lehet hogy a mérete túl nagy.
mikor fraps-es vettem fel videót fél perc volt 4 giga...
4/4 A kérdező kommentje:
Movie makes szerkesztés után 4 percesek lettek kb és 30 mb körül voltak...
2010. jún. 7. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!