Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jelöl be senki...

Miért nem jelöl be senki Facebookon? Rejtett a profilom vagy mi?

Figyelt kérdés
Minden haveromtól azt hallom hogy ennyi meg ennyi csaj bejelölte, engem meg senki. Átlagos vagyok de még egy ronda csaj sem jelöl be. Haverjaimat meg ismeretlen csajok jelölik be. Amikor egy képen bejelöl valamelyik haverom egyből bejelöl vagy 5 csaj. Egyszer amikor egy csajnak elmondtam a nevem, nem találta meg a facebook profilom. Lehetséges hogy rejtve van a profilom? Mit kell beállítanom hogy az emberek bejelöljenek? Mert mindenkitől azt hallom hogy ennyi meg annyi barátfelkérésük van, nekem meg egy sem. Még a legbutábbaktól és a legrondábbaktól is azt hallani hogy van barátfelkérésük. És az lehetetlen hogy engem nem jelöl be soha senki. Valami nem stimmel. Van 900 ismerősöm de legtöbbjüket én jelöltem be. Mit állítsak be? Vagy hogy tegyem nyilvánossá a profilomat?
2018. jan. 15. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Régen jobban volt ennek 'szezonja' , sokan jelölgették az idegeneket, ismerősöket gyűjtöttek , lájkolókat stb.

De ma már ez eléggé ritka szerintem, nekem pl a legtöbb nő ismerősöm csak azokat jelöli be, akiket ténylegesen ismer és nem is igazol vissza olyanokat, akiket nem.

Sokan törölték is azokat, akiket nem ismernek.

Én is úgy gondolom, hogy minek legyenek olyan ismerőseim,akikről nem tudom hogy kik, simán elmennék az utcán egymás mellett köszönés , beszélgetés nélkül?

Esetleg a beállításoknál nézd meg, be lehet állítani, hogy kik jelölhetnek ismerősnek (mindenki vagy csak ismerősök ismerősei).

De ne várd el, hogy csak úgy random bejelölnek majd nők.

Ha ismerkedni akarsz,akkor menj a tinderre vagy más ismerkedős felületekre.

De még az instagramon is több esélyed van szerintem, a facebook egyre inkább privát a legtöbb embernek.

2018. jan. 15. 20:54
 2/4 anonim válasza:
Ird meg a neved, megnézlek hogy tudlak-e jelölni :)
2018. jan. 15. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda problémák a XXI. században...
2018. jan. 16. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
900 ismerős nem elég neked? Miért jó, hogy vannak? Miért kéne még több?
2018. jan. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!