Nálatok se megy a napiszar.hu oldal?
"A napiszar.hu domain név állapota: Felmondás alatt"
Forrás: [link]
#5: Gyanús, hogy nem ő(k):
1. A domain regisztrátora nem Wittrédi Zoltán, hanem Tth Andrs (Tóth András?):
2. A napiszar.hu oldal tartalma még mindig elérhető a 79.172.192.48-as IP-címen - a legutóbbi bejegyzés 2018 január 11-ei, és semmi sem utal a kőltözésre:
3. A napiszar.xyz IP-címe: 87.229.104.191 (szerverpark.eu) a napiszar.hu-é: 79.172.192.48 (3Gteam Kft)
A napiszar.hu DNS-szerverei:
ns1.wawona.hu
ns2.3gteam.hu
A napiszar.xyz-é:
ns1.dynadot.com
ns2.dynadot.com
4. A napiszar.xyz alatt Wordpress fut, a napiszar.hu alatt meg elvileg egy egyedi motor.
5. Az elérhetőségek is különböznek:
* napiszar.hu: napiszar10@gmail.com
* napiszar.xyz: info@napiszar.xyz
6. Máshogy néz ki a két oldal.
7. A napiszar.xyz-n nincsenek fenn a régi napiszar.hu-s cikkek.
Nem tudom mi lesz vele, de az xyz az valami más az tuti.
Ordít a tartalombeli, stílusbeli különbség.
Gondolom valaki le akar csspni a lehetőségre...
Elfogtam egy üzenetet:
"Szia!
Remelem meg itt vagy vagy olvasod az oldalt/leveleket.
A temaval kapcsolatban csak annyi erdekelne, hogy Wittredi Z. es Toth A. nevere hol talaltal ra? En 6-7 oraja kutakodok, de a linkekbol, amiket kuldtel nem jutok egyrol a kettore. A domain(pont)hu meg minden kodra hibat ir... Remelem mielobb valaszolsz, amit koszonok elore! :-)"
A nevekre a domainregisztrátornál találtam rá, még 2018-ban. Azóta viszont a szigorodó adatvédelmi szabályok (GDPR) miatt a domainadatoknál a magánszemély nevére regisztrált domainek adatainál nem tűntetik fel a természetes személyek adatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!