Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt instagramon belül belehet...

Ezt instagramon belül belehet állítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ugye van alul a szivecske rész ahol meglehet nézni, hogy engem kik kedveltek, és van ott azaz opció hogy követed- és ott azt látom hogy egyes ismerőseim kiket kezdett bekövetni, innen is szoktam inspirálódni, h kiket kövessek én is stb. Csak egyszer itt láttam, hogy a párom bekövetett egy fehérneműs csajt, és hát szóvá tettem, nem nyomozni akartam, és elnézést is kért blabla..:/ valami modell oldal.. meg elég sokat instázik, és azóta ha erre a követed részre megyek nem nyomozásképp, de nem látom hogy a barátom kedvelt volna bármit is, már jó ideje. Én megnéztem a beállításokat, hogy belehet e állítani hogy más ne lássa hogy mit kedvelek, de vajon lehet ezt? Vagy tényleg lehet h nem igen kedvel semmit és nem jelzi ki nekem?
2018. jan. 10. 16:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!