Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilon a messengerbol hogy...

Mobilon a messengerbol hogy lehet kijelentjezni?

Figyelt kérdés
Eloszor használom és nem tudom hogy kell kilépni.
2018. jan. 9. 20:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Törölni kell a hozzá tartozó adatokat, akkor kidob.

2018. jan. 9. 20:31
 2/12 A kérdező kommentje:
De jo,és bongészobol miért nem tudok uzenni,ezt tukmálja rám,tokom akar online lenni h feszt rám irjanak,mikor nincs idom irogatni. :) Van olyan app ahol van kijelentkezés de messenger funkcios?
2018. jan. 9. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Számomra is elég érthetetlen...
2018. jan. 9. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:

A messengert letöltöttem, mert ott tudok néha a külföldön élő lányommal beszélni videóval. Ahogy befejezzük, az alkalmazások kezelése alatt leállítom a messengert.

Csak böngészővel használom a facét is, de én tudok üzenetet írni. Opera minit használok.

Igaz, nagyon frusztráló, hogy mire belépek a facéba, előtte a képembe nyomja, hogy töltsem le a mobilost, mert az olyan jó lesz nekem. De nem török meg :)

2018. jan. 9. 20:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Opera minis szeretlek,ott még engedi bongészon át,átváltottam. De messengerbol mások hogy lépnek ki,senki se online örökké. :O
2018. jan. 9. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért kéne kilépni?

Bezárom az alkalmazást és máris offline vagyok.

2018. jan. 10. 04:00
 7/12 A kérdező kommentje:
És hogy zárod be? Nem értek ezekhez,tehát kiléps akkor offline vagy. És mehetsz mondjuk gépire. Nem utkozik,nem tilt ki a facebook?
2018. jan. 10. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:
LoL, most szopatsz?
2018. jan. 10. 19:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért tiltana ki? Ezt nem értem.
2018. jan. 10. 19:40
 10/12 A kérdező kommentje:
És ha más telojárol irsz akkor se nézi kamunak? Nem szopatlak,ismeros állitja h kitilt a face ha másérol irsz v ha tobb eszkozrol használod én meg nem értek hozzá,és kilépést se találom, a telefon felvétele is még gondot okoz,h merre huzzam. :( Nem mai csirke vagyok,és eddig nyomogombos telom volt.
2018. jan. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!